Medicinkortet: Issues


Forklaring på Kategori:

Key Beskrivelse Type Kategori
FMK-6509   DD pdf, Warnings på kort-niveau skal også på pdfen Bug Intern
FMK-6622   Fejl i mapning af pricelistversion Bug Intern
FMK-6640   Udvidelse af logninger af misbrug i OrgUsingId Story Intern
FMK-6641   DD PDF, nyt borgervendt format, ændringslog Story  
FMK-6653
FMK's slettejob har tidligere afhængte af at DD-kort også blev nedlagt af apoteket i forbindelse med en patients død, hvis dette dog ikke sker, bliver data hængende og kan forekomme i services hvor der søges på tværs af patienter, også selv om patienten ikke må fremsøges direkte.
DD, Slettejob skal også kigge efter kort på patienter som er døde for 2+ år siden, som ikke er lukket af apoteket Bug Data justering
FMK-6654
Fejlkoderne 482 og 4205 er dokumenteret til at skulle give ElementPath elementet med i fejlsvar, dette kom dog ikke med i enkelte scenarier, det er der nu rettet op på.
Fejlkode 482 og 4205 mangler ElementPath i nogle tilfælde. Bug Validering
FMK-6655   DD, Substitution ved pakkeapotek finder ikke planned dispensing korrekt Bug Intern
FMK-6660   Validering af FOCES certifikater Improvement Validering
FMK-6664   DD pdf, angivne datoer benyttes ikke altid korrekt Bug Intern
FMK-6665
FMK har igennem længere tid haft det princip at hvis man angiver en dato, betyder dette det samme som begyndelsen på denne dato. Ved hentning af DD-kort på en dato betøde dette at man fandt data som det var ved begyndelsen af dagen, dvs data som var oprettet på dagen var ikke inkluderet, hvorimod data som blev slettet på dagen var inkluderet. Det er blevet ønsket at FMK vender om på denne funktionalitet således at man kan hente data som er oprettet på dagen, men så ikke længere finder data som er slettet på dagen.
DD, Hent DD kort med dato, søg som EndOfDay i stedet for StartOfDay. Story Intern
FMK-6668   DD, Advarsel om ordination på flere kort skal ignorere kort som afventer lukning Bug Intern
FMK-6673
Hvis der hentes DD-kort for en fremtidig dato, advares der om DD-kort på flere apoteker, selv om det ene er nedlagt på den pågældende dato.
Fejlagtig Advarsel om DD-kort på flere apoteker Bug Data justering
FMK-6677   Bedre fejltekst ved Pakkeapotek kald som system Bug Validering
FMK-6684   VKA-ordination, dosering gentages hver uge, selv om den stopper i morgen Bug FMK-online
FMK-6686   Forkert CreatedDate på apoteksudlevering i 1.4.4 Bug Data justering
FMK-6689
Efter længere tids samarbejde med apotekerne er man kommet frem med nogle ændringer i forhold til den genelle DD-pdf, disse er nu inkluderet i denne sag.  1. Indholdsstof flyttes fra separat kolonne til før lægemiddel. Det valgte lægemiddel sættes i parentes efterfølgende. Ordineret lægemiddel fjernes. 2. Hvis ordinationen har markering af det ikke må substitueres, sættes en "Ej S" efter lægemiddel navnet. 3. Hvis medicinen gives i en fast struktur som gentages ugentligt (7, 14, 21 dages mellemrum). Skrives ugedagens-navn nu på doseringen, efterfulgt at dagens nummer. 4. Dosisperiodens startdato og dagens navn skrives før doseringen. 5. Pakkegruppens navn skrives på PDF'en under patientens CPR.
DD PDF, generelle ændringer til format Improvement Intern
FMK-6691   ASCP00129473 DD PDF: manglende sidetal Bug Data justering
FMK-6693   Hurtigløber spærring, bedre lokation af patientens CPR Bug Intern
FMK-6697   Forskel mellem impl. af pausering og create/updatedrugmedication ved manglende pause-start Bug Intern
FMK-6703
Der har igennem længere tid været en del arbejde omkring ordinationen af lægemidlet Methotrexat, som har vist at være meget dødeligt hvis det gives i for høje doser. Så FMK er blevet bedt om at indføre en udvidet validering hvis den opdager at der potentielt gives for meget af lægemidlet.
Udvidet validering, farlig dosering af Methotrexat New Feature Validering
FMK-6712
Det har været et ønske at FMK's DD print helst ikke skulle ombryde de enkelte lægemiddelordinationer til flere sider, og i stedet flytte hele ordinationen til en ny side. Dette er nu implementeret med følgende begrænsninger: # Hvis der er for mange poser bliver alle ordinationer splittet op til flere tabeller, hvis dette sker kan FMK ikke også håndtere korrekte sideskift mellem ordinationerne. # Hvis den enkelte ordination ikke kan være på en hel side, skrives der en bemærkning om at ordinationen dækker flere sider, og den skrives herefter ombrudt på den mængde sider der skal til.
DD pdf, forsøg med bedre håndtering af sideskift. Improvement Intern
FMK-6715
Det er blevet ønsket at man skulle kunne søge hierakisk igennem SKS-koder når man vil hente receptanmodninger. Dette gøres ved at angive som minimum de 4 først karaktere i SKS-koden efterfulgt af *. Herefter fremfinder FMK alle receptanmodninger for denne kode og alle under-afdelinger. Dette understøttes KUN for SKS koder, og der skal minimum angives de 4 første. Forsøge på at benytte * uden vil resultere i valideringsfejl.
Søgning efter receptanmodninger hierakisk med SKS kode New Feature Intern
FMK-6720   Parsning af dato/tid returnerer kun dato Bug Intern
FMK-6729   DD PDF, Fejl i changelog ved manglede events Bug Intern
FMK-6730   DD, Foces Whitelistning, yderligere logning ved afvisning af certifikat Improvement Intern
FMK-6773
I en ny udgave af dosis til tekst er der lavet en fejlrettelse som har vist sig at skabe megen forvirring omkring brugen af PN doseringer som må tages ubegrænset dagligt. Eftersom det ses som være farligt for patienten at der pludseligt står "højst 1 gang dagligt" i deres dosering, skal fmk fjerne dette indtil doseringerne er rettet. Rettelsen skal gælde for dagligt gentagede doseringer med netop ét PN doseringselement. Eks.: "1 tablet efter behov, højst 1 gang dagligt" skal rettes til "1 tablet efter behov"
DosisTilTekst, fjern "højst 1 gang dagligt" for dagligt itererede PN-doseringer Story Intern