Medicinkortet: Issues


Forklaring på Kategori:

Key Beskrivelse Type Kategori
FMK-5671   Ret vandmærke 'sat i bero' til 'dosispakning sat i bero' Bug Data justering
FMK-6232   NPE i OpretRecept ved anvendelse af ukendt/ugyldig formkode Bug Intern
FMK-6266   Fejl i getOrderedEffectuation, udgået lægemiddel men ikke pakning Bug Intern
FMK-6268   Restudlevering fejler på kombinationspræparater Bug Validering
FMK-6270   DD: Valider at en LMO ikke tilføjes til DD kort flere gange Improvement Validering
FMK-6272   DD: DeleteDoseDispensingPeriod fejler grimt, hvis samme periode angives flere gange Bug Validering
FMK-6275
I enkelte tilfælde har FMK ikke korrekte fået valideret når systemerne angiver en pakning med source "Medicinpriser", hvis der er anvendt et pakkenummer der ligger udenfor de normale serier-numre. Denne funktionalitet er property-styret, er default slået til i testmiljøerne men foreløbigt disabled i produktion.
Opret recept, valider varenummer hvis der benyttes kendt Source Bug Validering
FMK-6285
Den udvidede validering for DD, ved skifte af lægemiddel har fejlagtigt ikke valideret hvis der har været tale om en lægemiddelordination hvor der kun er angivet et Drug med DrugName uden Id. Det skal valideres at disse to stadig stemmer overens ved opdatering.
Udvidet Validering af skift af lægemiddel for DD, tag højde for ordinationer med kun DrugName Bug Validering
FMK-6287
Når man henter explicit DD kort for en fremtidig dato skal ValidPrescription afspejle dags dato og ikke den anfordrede dato.
DD: ValidPrescription skal udledes på bagrund af Dags dato Bug Data justering
FMK-6288
GetPackingOverview servicen har en validering omkring hvis der bedes om data, vil FMK kigger i headerens EAN identifier og holde denne op mod det data der forespørges, og blokere hvis ikke disse stemmer overens. Det har vist sig dette skaber problemer for nogle systemer hvor der arbejdes på tværs af afdelinger men under samme hovede-apotek. Valideringen fjernes derfor.
DD, GetPackingOverview/SearchPlannedDispensing, fjern validering af kalders Ean.nr i forhold til anmodede data. Story Validering
FMK-6289
Hvis Udleveringsapoteket har foretaget en substitution udenfor substitutionsgruppen, skal Pakkeapotekets substituion valideres i forhold til Udleveringsapotekets valg, ikke i forhold til lægemiddelordinationen.
DD: SubstitutePackagedDrug skal validere subst. ift. Udl apotekets valg af lægemiddel Bug Validering
FMK-6290   DD PDF: tilføj behandlings- og doseringsslut og ret receptudløbsdato Story Data justering
FMK-6292
GetPackingOverview har returneret duplikeret data pga en fejl i fremsøgning har den hentet data 1 gang per version af DD-kortet. Dette rettes.
DD, GetPackingOverview, fejlagtig returnere duplikeret data Bug Intern
FMK-6300
FMK's implicitte samtygge forsøgte at finde EAN nummeret fra Id-kortet, her benytter apoteker dog ikke EAN men CVR, hvilket gør implicit samtykke ikke fungere. Det skal ændres således at EAN nummeret hentes fra Whitelistning headeren, hvor den står korrekt.
DD, FMK's implicit samtykke skal hente EAN fra whitelistning-headeren, ikke Id-kortet Bug Intern
FMK-6301
Hvis der er planlagt administration udover lægemiddelordinationens doseringsslutdato, resulterer det i en DD advarsel. Det gælder også for fritekstdoseringer samt de tilfælde hvor  behandlingsslut ligger før doseringsslut.  
DD: Advarsel hvis der er planlagt administration efter LMO's doseringsslutdato Bug Data justering
FMK-6303   Logning af exception giver IllegalArgumentException Bug Intern
FMK-6304
FMK har fejlagtigt inkluderet DD-perioder som er i en ikke aktiv status (Kasseret el.lign) i validering omkring samtidig afbrydelse af DD-perioder. Dette skal den ikke, og rettes derfor.
DD, AbortPeriod sorter "ikke aktiv" status perioder fra i validering Bug Validering
FMK-6310
DD: Apotekets implicitte samtykke til at hente lægemiddelordinationer der er på DD-kort virker ikke.
Implicit samtykke virker ikke i GetDrugMedication Bug Validering
FMK-6314
Efter at det har skabt problemer at DD-kort er blevet slettet af apoteker som ikke længere har ansvaret for dem, er det besluttet af FMK skal indføre en validering af at DD-kort, kun kan slettes af DD-kortets udleveringsapotek. I første omgang vil validering dog være slået fra i FMK.
DD, Validering af apotek ved sletning af DD-kort Story Validering
FMK-6325
Efter aftale med SDS åbnes valideringen ved sletning af DD-kort til at der tillades sletning fra et andet lokations-nummer såfremt det er indenfor samme koncern (baseret på apoteks-nummer).
DD, validering ved sletning af DD-kort skal tillades hvis det er samme koncern Improvement Validering
FMK-6326
Ved advarsel om Planlagt Administration efter Doseringsslut skal teksten rettes til: Der er planlagt administration efter behandlingsslutdatoen/doseringsslutdatoen
DD Ret advarselstekst vedrørende planlagt adm efter doseringsslut Improvement Data justering
FMK-6327
Planned Administration medfører intern server fejl ifm startEffectionOfDoseDispensingPeriod
NPE i StartEffectuationOfDDPeriod Improvement Intern
FMK-6333
DD advarsel 4303 returneres kun hvis slutdatoen ligger inden for de næste 90 dage.
DD: Advarsel om planlagt administration efter LMO's slutdato filtreres fra hvis den er langt ude i fremtiden New Feature Data justering
FMK-6334
Da diverse systemer ikke kan håndtere kravet omkring DrugId til dosisdispensering, rettes valideringen til således at der i de tilfælde hvor der ikke er Drugid på ordinationen, validere FMK i stedet at så SKAL apoteket vælge en substitution med DrugId. Samtidig indføres der en ny validering ved forsøge på at starte en periode, hvis der skulle findes en planlagt dispensering med drugid hverken på LMO eller Substitution, vil kaldet fejl. GetPackingOverview rettes til således at det som udleveringsapoteket har substitueret til, vil sættes på som det lægen har ordineret. Hvis der pga gammelt data hverken er drugid på LMO eller substitution, vil den periode blive sorteret fra i kaldet, hvis der kaldes eksplicit for perioder hvor dette er sket, vil FMK komme med en fejl der forklarer at data ikke er tilgængelige.
DD, Tillad ordinationer hvor der ikke er angivet DrugId, kræv i stedet substitution Story Validering